Du har sikkert lagt mærke til, at der ind imellem suser en cykel forbi, der lader til at være umærket af blæsten eller hældningen på en bakke. Elcykler er nemlig blevet enormt populære i Danmark, fordi de giver lidt ekstra hjælp på cykelstien. Har du overvejet en elcykel, så er du måske også stødt på en el foldecykel, der kan være rigtig praktisk, og har får du svaret på, hvorfor du bør overveje netop sådan en fremfor en almindelig elcykel.

En el foldecykel passer godt til dig, der pendler

Med en el foldecykel får du en cykel, der på meget kort tid kan foldes sammen, så du kan tage den med dig under armen. Når en el foldecykel foldes sammen, fylder den kun en tredjedel af, hvad en helt normal cykel fylder, så du kan sagtens flytte rundt på den selv og have den med dig i for eksempel bus eller tog. Derfor er en el foldecykel rigtig praktisk for dig, der for eksempel pendler, da du nemt kan cykle til for eksempel togstationen, og så kan du folde din cykel sammen og tage den med dig i toget. Når du så er fremme ved din togdestination, kan du bare folde cyklen ud igen, og så kan du cykle videre frem til din endelige destination. Du får altså meget mere fleksibilitet i din hverdag som pendler, og du slipper for at være afhængig af andre transportmidler.

Tag en el foldecykel med på ferie

En el foldecykel er også rigtig smart, hvis du skal på ferie, og du gerne vil rundt og opleve en masse, når du endelig er på ferie. Skal du for eksempel på campingferie, kan du let have en el foldecykel eller to med dig, og så har du og eventuelt din familie et praktisk transportmiddel, hvis I hurtigt skal rundt på campingpladsen, eller hvis en af jer lige skal ned forbi den lokale butik. En el foldecykel er selvfølgelig også en god måde at komme ud og se på de lokale seværdigheder, og du og din familie slipper med en el foldecykel for at skulle ud og køre i bil og eventuelt finde parkeringspladser, når I skal ud og have nogle oplevelser med hjem.

Find din el foldecykel på Boxbike.dk

Kunne du også tænke dig en el foldecykel, så kan du hos Boxbike.dk finde et udvalg af el foldecykler, så du kan finde den, der passer bedst til dig. På Boxbike.dk kan du også for eksempel finde batterier, så hvis du har behov for et ekstra batteri til din el foldecykel, eller du har brug for at udskifte dit elcykel batteri, så kan du også finde det der. Boxbike.dk tilbyder gratis fragt, når du køber for mere end 749 kr., og de hjælper dig også gerne, hvis du har brug for support, da de har hele 8 års erfaring med elcykler. Desuden har de et unikt udvalg af reservedele, så du altid kan finde alt til din elcykel.