Elcykler kan efterhånden ses overalt i det danske gadebillede – og især i landets storbyer. Unge såvel som ældre danskere har nemlig taget ebikes til sig som aldrig før. Men vidste du, at elcykler kommer kommer i andre udgaver end den almindelige cykel. Faktisk kan man i dag også få en elcykel med lad. Se mere her efter endt gennemlæsning, og opdag hvorfor du måske burde overveje at investere i en el ladcykel.

En el ladcykel er perfekt til en børnefamilie

Hvis man skulle have en familie, så kan man hurtigt komme til at føle sig særdeles udmattet efter at have cyklet ens børn i dagsinstitution; og hvis der er tale om mere end ét barn, så bliver udmattelsen selvfølgelig blot endnu større. Ved at investere i en el ladcykel, så kan du nu have børnene siddende i ladet på cyklen og lade cyklens motor give en hjælpende hånd med på vejen.

En el ladcykel giver dig en smukkere tur

Ved at vælge en el ladcykel fremfor bilen, så kommer du helt automatisk til at opleve langt smukkere omgivelser under cykelturen. Og hvis du oven i købet har de små passagerer med dig i ladet, så får i jo også nogle anderledes oplevelser sammen.

En el ladcykel er lig med sjov med ungerne

Man bør under ingen omstændigheder glemme, at en el ladcykel først og fremmest er et sjovt køretøj – og især sammen med de mindste. Prøv f.eks. bare at se deres ansigter, når i begynder at køre ned af de stejle bakker undervejs.

En el ladcykel er stadig motion

På trods af cyklens motor, så vil du alligevel stadig få en hel del motion. For det første vælger du jo selv om du i det hele taget ønsker at tænde for motoren. For det andet vil du jo stadig skulle træde i pedalerne undervejs. Du får med andre ord en masse god motion – motor eller ej.

En el ladcykel er bedre for miljøet

Hvis du på nogen som helst måde er miljøbevidst, så vil en el ladcykel være et oplagt valg. Den vil nemlig være langt bedre for miljøet end benzinslugeren derhjemme i garagen. Og hvem ved; måske vil andre mennesker blive motiveret til også at skifte bilen ud med en elcykel. Boxbike har et stort udvalg af el ladcykler med el, så hvorfor ikke tage et kig på nogle af de lækre modeller på hjemmesiden.

En el ladcykel er din egen lille varevogn

Den helt åbenlyse fordel ved at vælge en el ladcykel fremfor en almindelig elcykel er selvfølgelig ladet. Ved at vælge denne model får du nemlig et stort opbevaringsrum direkte på cyklen – og dette er nemlig ufatteligt praktisk. Du kan nu have alle de tunge indkøb med dig i ladet, så du helt slipper for at brække ryggen i processen. Faktisk tåler ladet så stor end vægt, at du endda kan anvende det som flyttevogn, hvis du en dag skulle flytte.

Som du nok kan se, så er der mange gode grunde til at vælge en el ladcykel. Så hvad venter du på?