Det er vist ikke den helt store hemmelighed, at leasing af bil er gået hen og blevet en af danskernes absolut yndlingsmåder at få hentet drømmebilen hjem i garagen. Der er jo netop en hel del fordele ved at vælge denne løsning, fremfor at betale en autoforhandler en arm og et ben for selv at eje en bil – og efterfølgende selvfølgelig stå med hele ansvaret selv. Og netop af denne grund har man som forbruger i disse år et usædvanligt stort antal leasingfirmaer at vælge imellem – og dette er både godt og skidt. For med de mange forskellige leasingselskaber, så kan det ofte være relativt vanskeligt at vælge det helt rigtige firma. Heldigvis kan du allerede nu få skilt bukkene fra fårene ved ganske enkelt at vælge Agilease fra Viborg – og bare rolig, de leverer selvfølgelig deres biler til hele landet.

1. Alle de bedste leasingaftaler

Agilease kan nemlig tilbyde dig landets måske bedste leasingaftaler – og ikke blot når det kommer til at finde en god pris, men såmænd også den helt rigtige leasingaftale til netop dine behov. Hos Agilease kan du nemlig vælge imellem:

  • Finansiel leasing: fast lav månedlig ydelse uden serviceaftale.
  • Operationel leasing: god månedlig pris inkl. værkstedsudgifter, vedligeholdelse og nye dæk.
  • Splitleasing: her deles køretøjet mellem den ansatte og arbejdsgiveren.
  • Erhvervsleasing: perfekt metode for virksomheder at frigøre likviditet på.
  • Sæsonleasing: perfekt hvis man ønsker at køre sportsvogn om sommeren, og vinterbil i de koldere måneder.

2. Alle de fedeste mærker

Men udover de mange forskellige leasingaftaler, så adskiller Agilease sig desuden også fra deres konkurrenter på ét andet afgørende område. Hos Agilease kan du nemlig vælge mellem nogle af de sejeste bilmærker på markedet i dag. du kan f.eks. vælge imellem en splinterny BMW, Mercedes, Aston Martin, Bentley, Ferrari eller Land Rover eller måske blot en lidt mindre prangende Toyota eller Nissan. Det store udvalg kan nemlig findes hos Agilease, og valget er helt dit eget.

3. Den perfekte serviceaftale

Agilease udmærker sig desuden også ved at kunne tilbyde deres kunder en skræddersyet serviceaftale, og det er uanset om det drejer sig om privatleasing eller erhvervsleasing. Hos Agilease kan du nemlig b.la. få det følgende inkluderet i din serviceaftale:

  • Sommer- og vinterdæk: dette er selvfølgelig standard, når det kommer til operationel leasing hos Agilease. Dog kan dette for et ekstra gebyr dog sagtens lægges oven i en almindelig finansiel leasingaftale.
  • Brændstof: for et ekstra gebyr behøver du nu aldrig mere bekymre dig for brændstofsudgifterne igen. Du kan nemlig få et Shell & Statoil betalingskort med i handlen, og således ende med at spare en hel del penge på benzinregningen.
  • Eget værksted: hvis uheldet skulle være ude, så samarbejder Agilease desuden også med en række værksteder på Sjælland, og har desuden også deres eget værksted til deres kunder med operationel leasingaftale (der medfølger et ekstra gebyr ved finansiel leasing). Og selv hvis du skulle bo i Odense, så behøver du dog ikke bekymre dig af den grund. Agilease kan nemlig blot afhente dit køretøj for at få det repareret.

4. Premiumbiler med operationel leasing

Sidst men ikke mindst, så er Agilease et af de eneste leasingselskaber, der kan tilbyde dig en premiumbil med operationel leasing. Dette betyder ganske enkelt, at du ikke behøver at bekymre dig om hverken værkstedsudgifter, serviceeftersyn eller dæk, når du viser dig frem i din leasede Maserati.