Leasing er gennem årene blevet en meget populær måde at have bil på i Danmark, og derfor vælter det også frem med leasingtilbud på biler. Men leasing kan også ligge i den dyre ende, og derfor er det heldigt, at der findes leasingselskaber, der tilbyder enormt billig leasing. BMC Leasing er nogle af de billigste, og her får du svaret på, hvordan det kan lade sig gøre.

Billig leasing kan lade sig gøre med brugte biler

En af de største grunde til, at BMC Leasing kan tilbyde noget af det billigste leasing i Danmark, er, at de laver billig leasing på brugte biler. Helt præcist udbyder de billig leasing af biler, der allerede har været brugt til leasing før, men som altså er i rigtig god stand, og som sagtens kan tåle at blive brugt til leasing igen. Der er altså ikke noget i vejen med bilerne, andet at de har nogle kilometer i hjulene allerede. Bilerne er typisk nogle, de henter fra Tyskland eller Spanien, og de kan så leases igen her i Danmark. BMC Leasing kalder det ReLeasing.

BMC Leasing får 4,5 stjerner på Trustpilot, og de har flere tusind biler kørende på de danske veje i dag. Der er altså mange, der allerede har taget imod tilbuddet om billig leasing fra BMC Leasing.

BMC Leasing har billig leasing ned til 1.000 kr. om måneden

Når du hører om billig leasing, så tænker du sikkert, at så billigt kan det heller ikke være. Men hos BMC Leasing kan du faktisk få billig leasing for helt ned til 1000 kr. om måneden. De har et bredt udvalg af mindre biler i prisklassen 1.000-1.500 kr. om måneden, som står klar til leasing netop nu, så du kan finde en bil, der både passer til dit budget og de behov, du har for en bil. BMC Leasing har selvfølgelig også biler, der ligger lidt over den laveste prisklasse, men som stadig er til en fair pris, så du får masser af bil for pengene – alt sammen fordi det jo er biler, der før har været leaset, men som har mange flere kilometer i sig. Med en leasingaftale hos BMC Leasing får du både service, reparationer og vedligehold med i den månedlige ydelse, så du skal kun betale for forsikring, grøn ejerafgift og brændstof udover det. Du får altså fuldt overblik over din økonomi med billig leasing.

Find billig leasing hos BMC Leasing i dag

Er du klar til at finde din nye bil med en aftale om billig leasing, så kan du se udvalget af biler på bmcleasing.dk. De har for eksempel forskellige modeller af Hyundai, Citroën, Fiat, Ford og mange flere. Der er mange fordele ved at lease din bil hos BMC Leasing – for eksempel står der ikke noget med småt, så du kan på forhånd se alt, hvad du skal betale. Og så er du kun bundet til leasingaftalen i 3 måneder, så du får masser af fleksibilitet.