Med en varmepumpe i din bolig nyder du godt af miljøvenlig opvarmning, der sikkert allerede nu har sparet dig masser af penge på varmeregningen. Men for at din varmepumpe kan blive ved med at holde dit hjem varmt, har den også engang imellem brug for varmepumpe service. Ved du ikke hvor ofte, du skal have varmepumpe service, så får du svaret her.

Der er lovkrav om varmepumpe service

Måske du ikke allerede er klar over det, men der er faktisk lovkrav om varmepumpe service, hvis din varmepumpe opfylder nogle bestemte kriterier. Har din varmepumpe mindre end 1 kg kølevæske, er den undtaget lovkrav om varmepumpe service, men har den mere end 1 kg kølevæske, er der lovkrav om varmepumpe service én gang om året. Desuden er det også en anbefaling, at en varmepumpe med en mindre mængde kølevæske stadig får varmepumpe service som minimum hvert andet år.

Langt de fleste varmepumper i Danmark har mere end 1 kg kølevæske, men er du i tvivl, så kan du finde ud af det ved at kontakte nogen, der har masser af forstand på varmepumper. Det kan for eksempel være NovaSolar Service, der udfører varmepumpe service på både luft til luft og luft til vand varmepumper, og de kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor ofte din varmepumpe skal have et serviceeftersyn.

Det behøver ikke være besværligt at bestille varmepumpe service

Nogle gange kan det være svært at få forskellige praktiske gøremål til at passe ind i en i forvejen travl hverdag, men det behøver ikke være besværligt at sørge for vedligeholdelse af din varmepumpe. På novasolar-service.dk kan du skrive dig op i deres formular, hvorefter NovaSolar Service ringer dig op, og i fællesskab finder I et tidspunkt til varmepumpe service, der passer ind i din hverdag. Du behøver faktisk ikke være hjemme, når de kommer forbi, for du kan også bare lægge en nøgle ud til dem, så de kan komme ind og kigge på din varmepumpe, selvom du ikke er hjemme. Efterfølgende gemmer de skemaet over varmepumpe service, og du får en kopi af det, og så kontakter de dig, når det igen er tid til at få tjekket varmepumpen igennem. Nemmere bliver det ikke.

NovaSolar Service har Danmarks billigste varmepumpe service

Kigger du på at få bestilt varmepumpe service, så er NovaSolar Service landets billigste, og samtidig har de også masser af års erfaring med at montere og servicere varmepumper i alle afskygninger. På den måde er du både garanteret en fair pris og en god behandling af din varmepumpe, så den kan fortsætte med at være effektiv mange år endnu.

NovaSolar Service har landsdækkende service, så uanset hvor i Danmark du befinder dig, er der hjælp at hente. De bruger ingen underleverandører, så de har altid styr på, hvem der kommer på besøg i dit hjem, hvilket kan give en større tryghed. Og så er der ingen binding eller skjulte gebyrer, når du vælger en serviceaftale hos NovaSolar Service.