Elcykler er efterhånden gået hen og blevet en fast bestanddel af det danske bybillede. Hvis du trænger til et nyt batteri til din elcykel eller går med tanker om at anskaffe dig din egen elcykel, så er et batteri til elcykel  nok en af de vigtigste ting du bør overveje. Heldigvis kan du nu finde nogle af de allerbedste batterier til elcykler hos danske Boxbike.dk.

Overvej dine reelle behov

En af de absolut bedste ting ved en elcykel er, at du nu får udvidet din bevægelsesradius ganske betragteligt. Det er derfor vigtigt, at du bruger lidt tid på at vælge det rigtige batteri til netop dine behov. Det allerførste du skal overveje, når du vælger et nyt batteri til elcykel hos Boxbike.dk er først og fremmest dine faktiske behov. Du skal derfor først og fremmest overveje, lige præcis hvad du rent faktisk skal bruge din nye elcykel til. Drejer det sig f.eks. om korte ture til og fra arbejdet, så er der nok ikke behov for det allermest kraftige batteri; men hvis du til gengæld vil bruge din elcykel til de lange distancer, så vil et kraftigt batteri nok være mere at foretrække. Overvej derfro dine distancer inden du vælger dit batteri.

Batterier til elcykler – genvejen til billig transport

I modsætning til en benzin til bilen, så vil en elcykel være forholdsvis billig at at genopfylde. Faktisk vil det kun koste dig under en krone at genoplade dit batteri – og dette er jo nok ikke noget man brækker ryggen på økonomisk set. Et batteri til elcykel er dog der, hvor det til gengæld koster en kende mere. Et nyt batteri hos Boxbike vil nemlig komme til at koste dig et sted mellem 3000 til 8000 kroner, så du skal være forberedt på at skulle punge ud med et lidt større engangsbeløb inden du kan komme i gang. Når dette så er sagt, så vil du efter denne forholdsvis beskedne udgift være klar til at ramme vejene med din elcykel – enten igen eller for første gang.

Fakta om batterier til elcykel

Et typisk batteri til elcykel vil være et såkaldt lithium-ion batteri. For at give dit batteri længst mulig levetid, så er det bedst at du vælger at genoplade det efter hver eneste tur. Og selvom et lithium-ion batteri sagtens kan klare det kolde danske vintervejr, så er det dog alligevel bedst at bringe batteriet indendørs i stuetemperaturen, når det skal genoplades. For at bruge et batteri til elcykel bedst muligt , så bør du desuden:

  • Ikke oplade batteriet natten over, idet dette kan beskadige batteriet.
  • Ikke lade dit batteri til elcykel blive helt afladt, idet dette ligeledes beskadiger batteriet.

Husk desuden dette når du vælger batteri

Sidst men ikke mindst, så skal dit nye batteri fra Boxbike.dk ikke blot kunne klare dit specifikke kilometertal. Det skal nemlig også kunne genoplades hurtigt, og ikke mindst holde i en hel del år. Hvis du derfor har nogle spørgsmål som du brænder inde med, så kan du selvfølgelig altid spørge de kompetente medarbejdere hos Boxbike. På denne måde slipper du nemlig for uheldige fejlkøb.