Som virksomhed er der rigtigt mange gode grunde til at investere i en brochureholder. Den er nemlig en rigtigt effektiv og praktisk måde, at skabe opmærksomhed om din virksomhed.

Hvad er en brochureholder nærmere bestemt?

Som navnet antyder, så er der tale om en holder til en given virksomheds markedsføringsmateriale. Brochureholderen fungerer på en række forskellige måder alt efter model, men uanset hvilken udgave du vælger, så vil den have den samme funktion over hele linjen – nemlig at skabe større opmærksomhed til din virksomhed eller begivenhed. Ved at have dit materiale placeret i en brochureholder, så vil du nemlig på en simpel og effektiv manér kunne organisere din virksomheds brochurer på en måde, der garanterer stor synlighed overfor din målgruppe. Og den gode nyhed er, at disse personer kan tage dit materiale med sig hjem, og herefter gå mere i dybden med dit budskab.

Mange funktioner

En brochureholder giver dig således en langt mere vedvarende markedsføring, idet kunden jo netop ofte tager din brochure med sig hjem. En brochureholder er desuden også et fleksibelt marketings værktøj med mange brugsanvendelser. F.eks. kan du vælge en brochureholder som stander til at være placeret udenfor, så forbipasserende kan snuppe en brochure på vejen. Du kunne også vælge at montere brochureholderen direkte på væggen, hvilken nok er en af de mest pladsbesparende og ikke mindst hurtige måder at få dit budskab ud på. sidst men ikke mindst, så kan du som detailhandel også drage stor fordel af at have en lille bordmodel stående ved disken. Der er nemlig altid et vist tomrum mellem kunde og ekspedient, mens der skannes varer ind. Så hvorfor ikke udnytte dette tomrum til at markedsføre butikken eller et bestemt produkt? Du kan finde et stort udvalg hos display.dk, hvor du med dine egne øjne kan se de mange muligheder og fordele ved en brochureholder.

Mange formater

En brochureholder kommer selvfølgelig i alle standardformater, såsom A6, A5, A4, A3, A2 Oog selv A1. Desuden kan du endda få brochureholdere til b.la. dine visitkort eller blade og aviser. Med andre ord, så vil du altid være godt dækket ind med en brochureholder – uanset hvilken model du nu skulle have i tankerne.

Hvor kan jeg fremvise mine flyers og brochurer?

Nu spørger du måske dig selv, hvor dine flyers og brochurer vil være velegnede. Her er der selvfølgelig ikke noget entydigt svar, idet det stort set kun er fantasien der sætter grænserne. Dog kan det anbefales, at du placerer dit materiale et sted, hvor folk ikke har det helt store at foretage sig. Der kunne her være tale om et venteværelse eller måske en reception. De ventende har jo nemlig en smule ekstra tid til rådighed, og vil typisk være på udkig efter noget læsemateriale; så hvorfor ikke lade dette læsemateriale være din virksomheds flyers eller brochurer? På denne måde vil du nemlig på særdeles effektiv vis sørge for, at folk vil spendere mere tid på at læse dit materiale – og dette betyder i langt de fleste tilfælde et større antal nye kunder.