Moroccanoil er et ny hårmiddel, der i disse år er ved at tage kongeriget med storm – og det er der faktisk en række gode grunde til. på trods af dette, så er der stadig en hel del mennesker der endnu ikke har hørt om dette vidundermiddel til dit hår. Velrenommerede webshops, såsom Brandshop.dk har nu også fået øjnene op for Moroccanoil. Den gode nyhed er derfor, at du nu med blot nogle få klik kan få leveret din første (og uden tvivl ikke sidste) sending Moroccanoil direkte til hoveddøren.

Hvad er Moroccanoil?

Moroccanoil går også under navnet arganolie, og udvindes som navnet antyder fra det marrokanske argantræ – nærmere betegnet fra træets nødder. Men hvad er egentlig den store fordel ved at bruge Moroccanoil? Ved at bruge Moroccanoil til dit hår, så vil du ganske hurtigt opleve disse klokkeklare fordele:2

  • Dit hår vil få betydeligt mere glans.
  • Du kan reparere beskadiget hår
  • Du slipper for problemer med kruset hår.
  • Moroccanoil er også glimrende som behandling imod skæl.
  • Moroccanoil er også perfekt til at fastholde stylet hår.

Hvordan bruger jeg så Moroccanoil?

Moroccanoil  kan faktisk anvendes på et par forskellige måder for at få det størst mulige udbytte af produktet:

Før du vasker dit hår

Påfør et par dråber marokkansk olie på din hovedbund og gnid ind i håret, som du ville gjort med en shampoo 30 minutter før du bruser. Vask olien ud og brug almindelig shampoo og balsam, som du normalt ville. Brug af arganolie hjælper med at reparere beskadiget hår. Vask ud olien efter 30 minutter forhindrer dit hår i at blive fedtede og tunge.

Som hårserum

Hvis du er vant til at bruge en hårtørrer, så vil en dråbe Moroccanoil være perfekt til at tilføje dit hår lidt ekstra fugt. På denne måde vil du nu kompensere for de skader, som enhver hårtørrer påfører dit hår.

Som balsam

Ved at bruge et par dråber Moroccanoil, så vil du faktisk give dit hår effektiv konditionering. Det eneste du skal gøre er, at komme Moroccanoil på dine håndflader og derefter komme det i dit hår – fra rødderne til spidserne. du vil blive overrasket over resultatet.

Hvad man skal jeg overveje når jeg vælger et produkt med Moroccanoil

Hvis du skulle være interesseret i at investere i Moroccanoil , så er der et par ting som du skal være opmærksom på. Der findes nemlig en hel del produkter med Moroccanoil, der indeholder unødvendige tilsætningsstoffer. Som tommelfingerregel skal du derfor vælge et Moroccanoil produkt, hvor der er et højt indhold af af arganolie. På denne måde slipper du nemlig få, at stå tilbage med irriterende fedtet hår. Du bør derfor som udgangspunkt undgå produkter, der indeholder store mængder silikone – der jo i værste fald kan få dit hår til at knække. Gudskelov kan du finde et stort udvalg af Moroccanoil hos Brandshop.dk, der giver dig det bedste Moroccanoil har at byde på til dit hår. Moroccanoil er nemlig genvejen til sundt hår med mere glans, mindre spaltet hår og ikke mindst hår helt uden kruser.