Varmepumper har de senere år opnået stor popularitet, når kolonihavehuset, sommerhuset eller helårsboligen skal have nyt varmesystem – og det er der bestemt gode grunde til.

Med en varmepumpe som varmekilde i stedet eksempelvis et klassisk oliefyr, er der mange penge at spare. Og så er varmepumpen også et miljøvenligt valg, som er med til at nedsætte en husstands Co2-aftryk betydeligt.

Et af de mærker af varmepumper, der er yderst populære, er Panasonic. En Panasonic varmepumpe har en lang række fordele, som gør den til et klogt valg. Med en Panasonic varmepumpe får du nemlig både lavt støjniveau, fjernstyring og meget mere.

Billig opvarmning med Panasonic varmepumpe

En af de helt store grunde til at varmepumper er blevet et populært valg ved både nybyggeri og udskiftning af varmeanlæg, er prisen. En varmepumpe bruger op til 6 gange mindre strøm end et traditionelt elvarmeanlæg. Varmepumpen er derfor hurtigt tjent ind igen – og fortsætter med at levere billig varme derefter.

Der er forskel på hvor energieffektive forskellige varmepumper fra forskellige mærker er. Panasonic varmepumper er her et populært valg, da de har en høj energieffektivitet. Med en varmepumpe fra Panasonic får du nemlig op til 6,2 gange mere energieffektiv opvarmning end traditionel elvarme. Hvor høj energieffektiviteten er, afhænger af hvilken model du vælger.

Den billige opvarmning alene er en god grund til at Panasonic varmepumper er så godt et valg. Derudover kommer en lang række andrevfordele, som er med til at gøre livet lettere med en Panasonic varmepumpe.

Ingen støjgener med Panasonic varmepumpe

Nogle holder sig måske tilbage fra at investere i en varmepumpe af frygt for at den larmer meget. Men med en Panasonic varmepumpe er støjgener intet problem. De fleste modeller af varmepumper fra Panasonic har nemlig et lydniveau på 18 dB fra den del af varmepumpen, som er monteret indendørs. Panasonic varmepumper er altså yderst støjsvage, og gør dem til et klogt valg.

Heller ikke den del af varmepumpen, som er monteret udendørs, støjer meget. Her har Panasonic valgt selv at producere kompressoren, hvilket bringer lydniveauet ned på blot 45 dB. Panasonic varmepumper er derfor et godt valg til både fritids- og helårsboliger, hvor der ønskes en støjsvag og billig opvarmningsløsning.

Fjernstyr din varmepumpe fra mobiltelefonen

Mange af de gadgets og hjælpemidler, vi omgiver os med i vores hjem, kan indstilles ned til mindste detalje, og i mange tilfælde endda fjernstyres. Så hvorfor skulle varmepumpen være anderledes?

Ved at downloade en gratis app fra Panasonic kan Panasonic varmepumpen let fjernstyres fra en mobiltelefon, tablet eller computer via en internetforbindelse – uanset hvor du befinder dig. Med app’en kan varmepumpen let styres og times, så du får mest muligt ud af din Panasonic varmepumpe.

Ja, der er bestemt mange gode grunde til at en Panasonic varmepumpe er et godt valg.

Find den rette til dit behov her hos NovaSolar, som står klar til at give dig råd og vejledning omkring din varmepumpe investering. Besøg novasolar-webshop.dk, og se de mange muligheder, du har.