Nationalpark Thy i din baghave, og kort afstand til det storslåede Vesterhav. Lyder dette som noget, der kun kan opnås ved at investere i dyrt Liebhaveri? Så har du ikke oplevet Vesterhavspark endnu!

Ønsker du at bygge helårs- eller fritidsbolig i et naturskønt område, lyder det til at byggegrunde i Vesterhavspark er lige noget for dig. Her er du nemlig tæt på unikke naturoplevelser, det majestætiske Vesterhav, og det blomstrende surfer-miljø ved Klitmøller.

Byggegrunde i Vesterhavspark: Nationalpark Thy i baghaven

Det er de færreste der kan prale af at have Nationalpark Thy i baghaven. Det kan du dog, hvis du vælger en byggegrund i Vesterhavspark. Her er du nemlig omgivet af Danmarks første nationalpark, som strækker sig langs Vesterhavet fra Agger Tange i syd til Hanstholm i Nord. Dette 12 km brede belte af unik natur byder på et hav af spændende oplevelser. Her kan den lokale natur udforskes og nydes, og det danske dyreliv beundres.

Selvom Nationalpark Thy er placeret i baghaven, er de forskellige områder af denne naturskønne strækning stadig en udflugt værd. I den nordligste del af Nationalparken findes Hanstholm Vildtreservat, hvor det er muligt at opleve dyrelivet helt tæt på.

Nationalpark Thy er udover at være et unikt stykke landskab, også en vigtig historisk scene. Her findes resterne fra tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig. Bunkerne findes stadig i landskabet, og kan mange steder udforskes. Besøger man Fæstningsværk Hanstholm, vil man kunne komme ned i bunkerne, og her forestille sig hvordan livet var under denne begivenhedsrige del af Danmarks historie.

Gåafstand til Vesterhavet

Med en byggegrund i Vesterhavspark, er du udover at være tæt på unik natur, også blot en gåtur fra Vesterhavet. Her kan du nyde en kold dukkert i det friske havvand, gå en tur med familien, eller nyde en smuk solnedgang.

Er du til natur- og udeliv, er Vesterhavspark det perfekte sted at investere i byggegrund. Her kan du næsten ikke komme tættere på naturen. Hvad enten du er mest til lange gåture, eller benhård sport, er området i Thy omkring Vesterhavspark det perfekte sted at stå dig ned. Her løber du nemlig aldrig tør for gode oplevelser og uspoleret natur.

Tæt på Cold Hawaii med byggegrund i Vesterhavspark

Er du til vand, skumsprøjt og frisk havluft, så vil en tur til Cold Hawaii være lige noget for dig. Her finder du Nordeuropas bedste surfdestination, hvor du kan surfe på bølgerne, som slår ind mod den jyske vestkyst. Udover selve surf sporten, bliver du her også en del af et sprudlende surfer miljø, hvor du kan møde lokale såvel som udenlandske surf entusiaster, der kommer hertil fra hele Nordeuropa. Med en byggegrund i Vesterhavspark, er du blot en kort køretur herfra.

Ja, der er bestemt mange gode grunde til at vælge en byggegrund i Vesterhavspark. Du kommer helt tæt på den unikke vestjyske natur, i gåafstand til Vesterhavet, og 10 minutter i bil fra Nordeuropas top surfdestination. Besøg vesterhavspark.dk, og læs mere om dit nye lokalområde.