Er du i gang med et byggeprojekt, eller er du ved at lave om i din have, kan du ikke undgå at skulle af med en masse forskelligt affald undervejs, og det kan være et kæmpe ekstra arbejde og føles som spildtid at skulle aflevere det hele på genbrugsstationen. Derfor kan det være en god idé at vælge en af Grusogaffald.dk’s affaldsløsninger på Sjælland, og dem kan du læse meget mere om her.

Bigbags kan hjælpe dig med at gøre affaldssortering nemmere

En af de affaldsløsninger, som Grusogaffald.dk tilbyder, er afhentning af affald i bigbags på Sjælland. Denne løsning er smart til dig, der ved, at du skal håndtere flere forskellige slags affald. Du kan nemlig let sætte bigbags op i haven eller indkørslen og gøre dem klar til, at du kan smide affald af forskellig art ned i de respektive bigbags. På den måde gør du også arbejdet let for dig selv, og du gør også miljøet en tjeneste. Når du gerne vil have dit affald hentet i bigbags, skal du først og fremmest bestille det antal bigbags, der svarer til antallet af affaldsgrupper, du forestiller dig, at du skal af med. Du kan bestille bigbags i forskellige størrelser, afhængigt af hvor meget affald, du skal af med, og så kan du have dine bigbags stående i ligeså lang tid, du ønsker det, for der er ingen tidsbegrænsning på, hvor længe du kan have den, i modsætning til hvis du for eksempel bestiller afhentning af dit affald i en container.

En container er ideel til store mængder affald

Skal du af med større mængder affald på Sjælland, end hvad en bigbag kan indeholde, så er der heldigvis også affaldsløsninger til dig. Hos Grusogaffald.dk har de nemlig flere affaldsløsninger, og du kan for eksempel også bestille en container, som du kan bruge til at smide dit affald i. Denne løsning er særdeles god til dig, hvis du for eksempel er i gang med et større projekt i haven, hvor du graver meget af den op. Det vil give en stor mængde jord, og der er det smart med en container, hvor der er plads til en hel del. Men du kan også bruge containeren til forskellige byggematerialer, og er du i tvivl om, hvad du må bruge containeren til, kan du altid kontakte Grusogaffald.dk direkte.

Få dit byggeaffald hentet med grab på Sjælland

Den sidste af de tre affaldsløsninger, som Grusogaffald.dk tilbyder, er afhentning med grab. Grusogaffald.dk kan afhente alle typer affald med grab, men nogle materialer giver mere mening af få hentet med grab end andre, for eksempel pap, jern, glas, med mere. Afhentning med grab kan bruges, hvis du ved at en af de andre affaldsløsninger slet ikke kan rumme nok, og du har brug for afhentning af meget mere affald.

Vil du gøre brug af en af Grusogaffald.dks affaldsløsninger, kan du se alle deres affaldsløsninger på hjemmesiden, eller bestil til hele Sjælland her.