Et børneværelse skal rumme leg og kreativitet, og tænker du som forælder over miljøet, skal det moderne børneværelse helst have holdbare møbler, hvor der også er tænkt over bæredygtighed på mere end én måde. Det kan være svært at finde møbler, der lever op til alle disse krav, men faktisk findes der en dansk møbelproducent, der hedder LIFETIME Kidsrooms, som lever op til alt dette.

Et kreativt univers med børnemøbler

Ligeså snart du klikker dig ind på lifetimekidsrooms.dk, bliver du mødt af et farverigt og hyggeligt univers til børneværelset, som er svært ikke at blive i godt humør af. Møblerne fra LIFETIME Kidsrooms rummer både leg og fantasi, men de rummer også masser af historier, som du og dit barn kommer til at skabe sammen. Mange af møblerne fra LIFETIME Kidsrooms er skabt med et tema, for eksempel deres Play Tower hytteseng, hvor du kan placere et legehus direkte ovenpå børnesengen, så der er mulighed for at lave huler, klatre og meget mere. Det kan give anledning til rigtig mange forskellige lege og hyggestunder, som du og dit barn kan dele sammen.

LIFETIME Kidsrooms laver bæredygtige møbler i Danmark

Der er mange måder at lave bæredygtige møbler på, og der har LIFETIME Kidsrooms tænkt på flere af dem. Blandt andet laver de møbler af træ, der er yderst holdbare, så de kan holde til både leg og tidens slid, og de kan dermed være en del af dit barns liv mange år fremover. Derudover sørger LIFETIME Kidsrooms også for, at deres møbler produceres i Danmark.

Produktionen er også bæredygtig på den måde, at al elektricitet på LIFETIME Kidsrooms’ fabrik og kontorer stammer fra vindmøller, så det er altså ren grøn energi, der går til at fremstille møblerne til børneværelset. Fabrikken opvarmes også med restmateriale fra LIFETIME Kidsrooms’ egen produktion. Alle disse miljøvenlige tiltag har gjort, at LIFETIME Kidsrooms allerede i 2004 vandt en Green Environmental Award, fordi de behandler miljøet ordentligt, når de producerer møbler.

Find alt til børneværelset hos LIFETIME Kidsrooms

Når du ser på møblerne hos LIFETIME Kidsrooms hjemmeside, vil du hurtigt opleve, at de har alt til at indrette børneværelset. Du kan altså finde alt fra senge, skabe og hylder, der kan gøre børneværelset til et sted, der både kan være roligt og rart at være i for dit barn, når det skal sove, men det bliver også til et børneværelse, der indbyder til, at dit barn kan skabe sin egen leg med de møbler, der er i det. Derudover er møblerne lavet, så de passer ind i det moderne, skandinaviske hjem med deres minimalistiske stil, der stadig kan sætte fantasien i gang hos dit barn.

Vil du vide mere om LIFETIME Kidsrooms, deres bæredygtige tilgang til produktion og deres møbler, og vil du finde inspiration til, hvordan dit barns værelse skal se ud i fremtiden, så kan du læse mere på deres hjemmeside lifetimekidsrooms.dk. Du kan også læse om dem, og se hvor du kan finde dem, på bornibyen.dk.