Lige midt i den smukke nordjyske natur kan du lige nu finde en række unikke byggegrunde  – faktisk 20 af slagsen. Vesterhavspark er en unik mulighed for at bygge dit helt eget sommerhus til en særdeles fornuftig pris. Faktisk vil du her kunne finde byggegrunde til enhver pengepung – fra 175,000 kroner op til 850,000 kroner. Dog skal du nok skynde dig. For selv om der stadig er få grunde tilbage, så forventes dette dog ikke at vare ved særligt længe. Men hvorfor bør du vælge Vesterhavsparken til dit nye sommerhus. Læs videre her, og få svaret.

1. Nørre Vorupør – landets måske smukkeste beliggenhed

De 20 byggegrunde der udgør Vesterhavsparken befinder sig i det gudesmukke Nørre Vorupør, der er et historisk og hyggeligt fiskerleje med omtrent 800 indbyggere. I denne lille landsby vil du nu kunne mærke historiens vingesus, der rummer mere end nogle få eksempler på området kystfiskeri – der den dag i dag stadig er aktivt. Denne stolte kulturhistoriske arv er naturligvis noget Nørre Vorupør er ganske bevidst om, hvilket b.la. kommer til udtryk gennem to af byens glimrende museer – nemlig Nordsø Akvariet og Fiskeri- og Redningsmuseet. Så hvis du er på udkig efter vaskeægte fiskeridyl lige foran dørtrinnet, så er Vesterhavsparken helt bestemt et oplagt bud. Men en byggegrund hos Vesterhavsparken er dog langt mere end blot dette smukke fiskerleje. Måske endnu vigtigere vil du have direkte adgang til Vesterhavet med dets fantastiske badevand og unikke klitlandskab.

2. Klitmøller – sidste stop før Nationalpark Thy

Når dette så er sagt, så vil du med en grund i Vesterhavsparken befinde dig i kort køreafstand fra Klitmøller, der er et andet lille fiskerleje i umiddelbar nærhed af Nationalpark Thy. Klitmøller er således det perfekte udgangspunkt til at gå lidt nærmere på opdagelse i landets måske smukkeste (og i hvert fald mest unikke) stykke natur. I Nationalpark Thy vil du udover en helt unik natur nemlig også kunne finde en lang række fugle, vildt og insekter, som du ganske enkelt ikke vil finde andre steder. Du vil b.la. kunne besøge visse dele af det fredede Hanstholm Vildtreservat, der er hjemsted for en lang række fugle der alle sammen samles for at yngle i området. Så hvorfor ikke lede dig selv på afveje i Klitmøller på en af de mange smukke naturstier, der på allerdejligste vis vil få dig til at drømme dig væk fra både tid og sted i nogle få timer? Og den gode nyhed er, at du med en Vesterhavspark grund nu kan gøre drømmene til virkelighed.

3. Cold Hawaii

Sidst men ikke mindst, så vil du med en grund i Vesterhavsparken også befinde dig i umiddelbar nærhed af et verdensberømt surferområde, der går under det lettere humoristiske navn ”Cold Hawaii”. Når dette så er sagt, så giver dette navn dog rigtig god mening alligevel. Denne kyststrækning rummer nemlig nogle af Nordeuropas bedste bølger, hvilket har gjort området til et yndet opholdssted for surfere fra hele verden. Så hvorfor ikke pakke strandstolen og picnickurven i bagagerummet, så du kan nyde lidt surfing i verdenklasse direkte fra stranden?

Klik på det følgende link for at se de flotte byggegrunde hos vesterhavspark.dk, mens der endnu er flere tilbage.