Når det kommer til netindhold, så er der ikke alt for meget vi danskere elsker mere end en god madblog. En madblog er nemlig helt fantastisk, når det kommer til at opdage nye og spændende retter. Desuden vil madblogs kunne give dig en masse nyttige tips, som du nu kan inkorporere i din egen madlavning. Hvis du er nu i forhold til madblogs, så bør du læse videre her. For her får du nemlig 4 af de bedste blogs kongeriget har at byde på.

Thefoodclub.dk – pragtfulde opskrifter der er flot fotograferet

Thefoodclub.dk er madforfatteren og fotografen Ditte Ingemanns absolutte hjertebarn, og hendes passion for mad kan mærkes lige med det samme – og gudskelov for det! Og spændevidden er stor på denne madblog, hvor læseren præsenteres for et vaskeægte smørrebrødsbord af forskelligartede retter –  fra det helt sunde til de mere dekadente opskrifter. Ditte har b.la. skrevet et par glimrende bøger om de to yderpoler på hendes madblog – nemlig salater og så de fristende søde sager. Men der er mere ved Thefoodclub.dk end blot flotte billeder og lækre retter. Ditte er nemlig også uddannet indenfor Ernæring og sundhed, hvilket gør at hun formår at give os læsere de allermest dekadente (og usunde) opskrifter i en sundere udgave. Absolut et besøg værd.

Foodfanatic.dk – madblog med asiatisk inspiration

Foodfanatic.dk er et andet bud på en fremragende madblog med et thailandsk twist. Grundlæggeren af denne madblog er nemlig halvt thailænder, hvilket helt automatisk giver hende en enorm viden om netop de populære thairetter. Men det stopper såmænd ikke bare ved thailandsk mad; du vil nemlig også kunne finde en lang række vegetariske opskrifter på hendes blog, samt alt fra klassiske franske opskrifter til ”New Nordic” lækkerier. Tag blot et kig på en af de utallige opskrifter på Foodfanatic.dk, og lad dig inspirere til selv at kreere nogle nye mesterværker i dit eget køkken.

Becauseitmatters.dk – lokale råvarer til den søde tand

Becauseitmatters.dk er en anden populær madblog, der lægger stor vægt på lokale råvarer samt økologiske eller biodynamiske råvarer. Når dette så er sagt, så skal du dog ikke forvente kun at se pastinak-retter på denne blog. Stifteren Mette har nemlig en decideret sød tand, hvilket mange af bloggens opskrifter bærer stærkt præg af. Derudover vil du uden tvivl lægge mærke til den smukke fotodokumentering, som pryder de forskellige opskrifter. Bacauseitmatter.dk tager således læseren med på en rejse indenfor naturlig, lokal og smuk madlavning, hvor du kan finde alt fra Færøske opskrifter til velsmagende sommerdesserter – alt sammen med sæsonbestemte og lokale råvarer.

Anneauchocolat.dk – en chokoladeelskers bekendelser

Hvis du ligesom denne madblogs stifter er vild med chokolade, så er denne madblog første og sidste stop på rejsen. På denne blog vil du bestemt ikke finde sund veganermad, men i stedet en lang række opskrifter med chokolade som den altoverskyggende røde tråd. Uanset om det drejer sig om lækre kager, desserter eller noget helt tredje, så kan du roligt regne med at se kakaobønnen stærkt repræsenteret. Anne Moltke Hansen (stifteren af denne madblog) er desuden rigtig glad for franske opskrifter, så du kan desuden også regne med at finde et stærkt fransk islæt over opskrifterne på denne madblog.