Danmark har en stolt design-tradition, som rækker mange år tilbage. Rundt omkring i de danske hjem er møbel- og designklassikere fra eksempelvis Arne Jacobsen, Finn Juhl og Kay Bojesen lette at få øje på, og det er til at forstå. Med designklassikernes tidsløse design, høje kvalitet og indbydende udseende, er dansk design virkeligt noget for sig.

Et af de nyere danske designmærker, som har opnået stor popularitet, er HAY. Måske du allerede er stødt på det ultra-populære mærke, som slår sig på sit indbydende og tidløse design. Men hvem står bag HAY, og hvad er det som gør dette brand så populært? Læs med i artiklen her, og bliv præsenteret for HAY.

Det nye danske designbrand, som du skal holde øje med

HAY er et relativt nyt dansk designbrand, som blev grundlagt i 2002. Siden 2003 har HAY jævnligt lanceret nye møbel- og boliginteriørkollektioner. Siden de tidlige 00’er har HAY oplevet stigende popularitet. Det skyldes i dén grad HAY’s stilfulde og moderne design samt mærkets høje kvalitet. HAY er derfor helt klart et dansk designbrand, som du bør holde øje med.

Bag brandet HAY står Rolf og Mette Hay, som også danner par privat. Hos HAY er visionen at skabe fremtidens designklassikere, som viderefører den stolte danske designtradition. Hos HAY er der fokus på at skabe stilsikre og moderne møbler til det moderne liv. HAY er ikke blot en forretning, men et koncept, hvor danskerne kan få idéer og inspiration til boligindretningen i hjemmet.

HAY: Moderne møbler med et twist i høj kvalitet

Hvad skal der til for at kreere et design, som bliver til en velkendt klassiker? Hos HAY virker det til, at de har fundet opskriften. I design-branchen er HAY et af de brands, som er med til at vise vejen frem indenfor dansk design. Her arbejdes med den skandinaviske stilart, naturmaterialer og efter bæredygtige principper.

Ved at skabe møbeldesigns, som indfanger tidsånden i form af valg af materialer, produktionsvilkår og udseende, er HAY et designbrand, som vi vil fortsætte med at se meget til de næste mange år. HAY har en finger på pulsen hvad angår nye trends og tiltag i møbel- og boliginteriørbranchen, og vil derfor fortsætte med at levere fremtidens designklassikere. Der er ikke noget at sige til, at HAY er ved at stadfæste sin position som et af de mest populære danske designbrands.

Find HAY produkter billigt online

HAY er kvalitetsmøbler designet i Danmark, og efterspørgslen er høj. Heldigvis er det ved at shoppe online muligt at finde HAY produkter til gode priser. På webshoppen trendyliving.dk findes et stort udvalg af HAY produkter til de bedste priser.

Der er store fordele ved at shoppe HAY produkter online hos TrendyLiving. TrendyLiving er en e-mærket webshop, der tilbyder prisgaranti på samtlige produkter. Det betyder, at du kan være sikker på at få den absolut bedste pris på TrendyLivings store udvalg af HAY boliginteriør og møbler.

Find nemt stilsikre og moderne møbler i høj kvalitet fra HAY på trendyliving.dk, og spar penge på dansk design.