Fordelene ved at investere i en massagestol i god kvalitet til virksomheden er mange – for både de medarbejderne og ledelsen. Hvis du er usikker på om det nu er pengene værd at forkæle dine ansatte med en massagestol, så bør du absolut læse videre her. For her får du nemlig 5 overbevisende grunde til, at også din virksomhed bør have en massagestol under firmaets tag.

1. Både chefen og den ansatte vinder med en massagestol

Det første fordel ved en massagestol i virksomheden er naturligvis, at dine ansatte nu ikke længere behøver at trække i overtøjet for at besøge en professionel massør. Og dette er faktisk noget, der kommer både de ansatte såvel som virksomheden til gode. Mange ansatte vil nemlig ofte føle sig en smule utilpas ved at skulle klæde sig af overfor en vidt fremmed person – og en massagestol eliminerer jo på effektiv vis dette problem. Og for dig som chef vil dette jo betyde, at dine ansatte ikke spilder værdifuld tid på at tage i byen for at få den massage de trænger så hårdt til; og faktisk skal der ikke mere end 15-20 minutter i en massagestol til før den ansatte føler sig langt bedre tilpas, og nu kan fungere langt mere produktivt resten af dagen.

2. Reducering af stress

Mange undersøgelser har påpeget, at massagestole har en klar positiv effekt på brugerens stressniveau. Og mindre stressede ansatte er naturligvis lig med mere glade og produktive ansatte.

3. Forebygger symptomer på angst og depression

Selv den mest standhaftige ansatte kan til tider føle sig overvældet af hans/hendes arbejdsbyrde, og dette kan ofte medføre symptomer på depression eller angst hos den ansatte. Heldigvis kan du med en massagestol som virksomhed nu være med til at afhjælpe dette hæmmende problem. Det viser sig nemlig, at flertallet af folk føler sig langt mere afslappede efter en god massage, og dette er faktisk med til at reducere risikoen for depression eller angst – hvilket ofte skyldes alt for meget arbejde uden mulighed for at slappe af i dybden.

4. Færre smerter i muskler og led

Ved at vælge en kvalitets massagestol til virksomheden, så sørger du desuden også for næsten at halvere antallet af nakke- og rygsmerter blandt dine ansatte. Og dette er jo rigtigt relevant, hvis der er tale om et firma med mange kontoransatte – der jo især lider under denne type smerter grundet det stillesiddende arbejdes natur. Dine ansatte arbejder jo hårdt for dig, så hvorfor ikke vise dem din påskønnelse med en god massagestol?

5. Medarbejdere med bedre koncentrationsevne, tænkeevne og energi

En anden klokkeklar fordel ved at investere i en massagestol til virksomheden er, at dine ansatte faktisk vil kunne fungere langt bedre mentalt efter blot 20 minutters massage i stolen. Undersøgelser har nemlig vist, at man opnår større mental klarhed, forbedrer ens koncentrationsevne og ikke mindst ender med at få betydeligt mere energi ved at spendere lidt tid i massagestolen. Og dette i sig selv er faktisk grund nok til at både du og dine ansatte har brug for en massagestol i virksomheden.