Rigtig mange mennesker lider i dag af ømme muskler og led. Dette skyldes uden tvivl, at mange mennesker spenderer en stor del af deres dage siddende i kontorstolen i en ofte ikke alt for ergonomisk kropsstilling. Dog findes der faktisk en glimrende måde, at modvirke de dårlige effekter der er en fast følgesvend til den moderne livsstil. En massagestol er faktisk en af de mest effektive måder, at modvirke den fysiske belastning som vores kroppe udsættes for til dagligt. Der er desuden en lang række andre grunde til, at du bør overveje at investere i en massagestol.  Her er 10 af dem.

1. En massagestol er lig med et farvel til ømme muskler

I en travl hverdag er der en tendens til at man løber stærk for at kunne nå det hele. Dette har desværre en temmelig negativ fysisk effekt på vores kroppe, som med tiden kan resultere i ømme og stive muskler og led. Dog kan man med en massagestol i stor udstrækning modvirke dette; og hvis man vælger en massagestol med Shiatsu-funktion, så bliver resultaterne faktisk blot endnu bedre end de i forvejen er. Du kan f.eks. finde en god model og altid gode tilbud hos Word Of Comfort.

2. En massagestol er lig med bedre blodcirkulation

Når du bruger en massagestol, så kan du faktisk også være med til at forbedre blodtilførslen i din krop – fra top til tå.

3. En massagestol er lig med et bedre immunforsvar

Massagestole kan overraskende nok være en stor hjælp, når det kommer til at bekæmpe visse sygdomme. Dette skyldes nemlig, at massagen vil være med til at der produceret flere hvide blodlegemer (de såkaldte lymfocytter).

4. En massagestol er lig med en sundere hud

Netop fordi en massagestol kan være med til at forbedre en persons blodcirkulation, så vil man nu være i stand til at producere nye blodceller – eller reparere ødelagte blodceller. Og dette har samtidigt den heldige sideeffekt, at ens hud kommer til at tage sig ekstra godt ud. En massagestol vil nemlig også bidrage til, at skadelige affaldsstoffer udskilles fra kroppen.

5. En massagestol er lig med en bedre kropsholdning

Regelmæssig brug af en massagestol vil naturligvis fjerne en masse opbyggede spændinger i f.eks. nakken – og dette vil faktisk resultere i en langt bedre kropsholdning.

6. En massagestol er lig med mere ilt

Netop fordi dine muskler afslappes i massagestolen, så vil dine lunger nu blive udvidet – og dette betyder et større iltindtag.

7. En massagestol er lig med større mental kapacitet

Den langt bedre blodcirkulation vil selvfølgelig også finde vej til din hjerne – og dette betyder faktisk en større mental kapacitet.

8. En massagestol er lig med et lavere blodtryk

Visse undersøgelser har påvist, at massage kan være med til at sænke en persons blodtryk – og dette gælder selvfølgelig også med massagestole.

9. En massagestol er lig med mindre stress

En massagestol er jo først og fremmest afslappende, og dette er faktisk ensbetydende med en reduktion af stress.

10. En massagestol er lig med bedre søvn

Sidst men ikke mindst, så vil en massagestol få dig til at sIappe af i kroppen, hvilket ganske enkelt er guld værd i forbindelse med din nattesøvn. Du sover nemlig langt bedre med en massagestol.