Er du på udkig efter en kortplotter, kan det være svært at vide, hvor du skal starte henne. Med en Garmin kortplotter får du en kortplotter i høj kvalitet og med masser af andre fordele. Og det kan du læse meget mere om lige her.

1. Du kan vælge den størrelse, du gerne vil have

Kigger du efter en kortplotter i en bestemt størrelse, så kan du få en Garmin kortplotter i en størrelse ned til 5” og helt op til 20”. Du har altså mulighed for at vælge en størrelse, der passer lige præcis til dine behov. Med en større model af en Garmin kortplotter er det nemmere at holde overblikket over kortet, og du slipper for at zoome meget ind og ud, så den er god til dig, der sejler meget.

2. Garmin kortplotter er høj kvalitet

Garmin er en af de førende på markedet, når det kommer til kortplottere, og du er altså sikker på at få en kortplotter i høj kvalitet, når du vælger en Garmin kortplotter. Det betyder, at du får et pålideligt værktøj, der uden problemer kan hjælpe dig med at finde vej, når du færdes til søs.

3. Nogle modeller er med indbygget ekkolod

I nogle af Garmins modeller får du faktisk indbygget ekkolod i din kortplotter. Det gælder for modellerne GPSMAP, hvor du altså får et ekstra stykke værktøj til din færden til søs, så du ikke kun har mulighed for at finde vej, men så du også har mulighed for at måle afstanden til bunden fra båden. GPSMAP modellerne findes i flere varianter, så du har mulighed for at finde en, der passer til dine behov i en Garmin kortplotter.

4. En Garmin kortplotter er brugervenlig

Vælger du en Garmin kortplotter, så får du også et brugervenligt stykke værktøj, som du let kan finde ud af at bruge. Det er rart med en brugervenlig kortplotter, i forhold til at det er vigtigt at kunne finde vej til søs altid. Med en Garmin kortplotter er sandsynligheden, for at du altid kan finde rundt i din kortplotter, rigtig stor.

5. Del informationer gennem Garmins netværk

På nogle af Garmins kortplottere får du også mulighed for at dele informationer gennem Garmins netværk, så du kan være i kontakt med andre Garmin kortplottere og dele informationer med dem. Du kan for eksempel dele ekkolod, kort, brugerdata og meget mere.

Er du blevet nysgerrig på hvad en Garmin kortplotter kan, eller vil du bare gerne se på nogle specifikke modeller, så kan du finde din Garmin kortplotter hos ShipShape. På deres hjemmeside shipshape.dk kan du se deres store udvalg af forskellige Garmin kortplottere, og du kan læse meget mere om hver enkelt model, så du kan finde ud af, hvilken der passer dig bedst. Hos ShipShape får du også prismatch, så du er sikker på at få din Garmin kortplotter til den bedste pris. Du kan også besøge ShipShape i deres fysiske butik på Rungsted Havn.