En bil kan komme til at koste mange penge, hvis du ejer den, og et enkelt værkstedsbesøg kan trække tænder ud, hvis din bil er gammel eller er meget slidt. Men med privatleasing skal du ikke tænke på dyre værkstedsbesøg – du betaler bare en månedlig ydelse, forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, og så kan du køre afsted. Der er dog nogle ting, du skal overveje, inden du vælger privatleasing, og det kan du læse mere om her.

1. Tænk over, hvor meget du skal køre

Når du vælger en bil til privatleasing, så skal du inden da tænke over, hvor meget du kører i bil pr. år. Det kan nemlig blive dyrt for dig, når du afleverer leasingbilen tilbage, hvis du kører mere, end hvad leasingaftalen lyder på. Ofte er aftalen, at du betaler 1 kr. pr. overkørt km. Lav derfor et regnestykke over, hvor meget du regner med at skulle køre pr. år, imens du har din leasingbil, før du laver en aftale om privatleasing.

2. Overvej, hvor stor en bil du kunne tænke dig

Noget andet, der er vigtigt at overveje, inden du leaser, er også, hvor stor en bil du kunne tænke dig, eller mere specifikt hvilken bil du kunne tænke dig. Der er nemlig stor forskel i pris fra bil til bil alt afhængigt af mærke, størrelse og specifikationer. Gør dig derfor nogle overvejelser på forhånd om, hvad du har brug for i en bil, og så vælg den løsning, der rammer bedst, når du tegner en kontrakt om privatleasing.

3. Husk at se på, hvor du kan få bilen på værksted

Det er ikke alle leasingfirmaer, der tilbyder, at du kan få bilen på værksted alle steder, så derfor skal du også se på, om det firma, du har privatleasing hos, kan tilbyde dig, at du kan få bilen på værksted i nærheden af din bopæl. For eksempel har BMC Leasing værkstedssamarbejder over hele landet, og selv på Læsø og Bornholm kan du få din leasede bil på værksted, når du leaser hos dem. Du kan se oversigten over deres værkstedssamarbejdspartnere på bmcleasing.dk.

4. Vælg en løsning, hvor du ved, hvad du betaler for

Nogle leasingkontrakter kan have en del skrevet med småt, og det kan resultere i, at du misser vigtige informationer, der har indflydelse på den endelige pris for din privatleasing. Sørg derfor for at vælge et leasingfirma, der ikke skriver noget med småt. Hos BMC Leasing kan du let læse dig til alle vilkår i kontrakten til privatleasing, så du er sikker på, at du forstår det hele.

BMC Leasing tilbyder privatleasing fra 1.000-1.500 kr. og opefter, så du har mulighed for at få en aftale om privatleasing, der passer til dit liv og dit budget. De har et bredt udvalg af biler i alle størrelser, og de tilbyder, at du kan køre helt op til 15.000 km i benzinbiler og 20.000 km i dieselbiler i udgangspunktet, eller tilkøbe flere km efter behov.