En terrasse af træ kræver meget pleje, og derfor skal du passe godt på den, hvis du vil være sikker på, at den kan holde i mange år. En af de bedste måder at beskytte din terrasse på er ved at bruge Pinotex terrasseolie, men har du ikke brugt det før, kan det være svært at vide, hvilken type du skal vælge, og hvor længe det skal tørre. Det kan du få svar på lige her.

Vælg den Pinotex terrasseolie, der passer til din terrasse

Når du skal finde din Pinotex terrasseolie, er det vigtigt, at du kigger på, om du vil have en klar terrasseolie, eller om du ønsker en bestemt nuance på træet. Du kan nemlig få tonet Pinotex terrasseolie, som gør det muligt for dig at give dit træ en lækker nuance, hvis du synes, at det passer til din have. Pinotex terrasseolie findes også som ædeltræsolie, så du har mulighed for at give de mere ædle træsorter en god behandling også.

Vælger du Pinotex terrasseolie til at beskytte din terrasse, så er du sikker på, at din terrasse er beskyttet mod for eksempel alger, blåsplint og svamp. Derudover beskytter olien også terrassen mod solens UV-stråler, så træet ikke nedbrydes i nær så høj hastighed som ellers, og du kan nyde godt af din terrasse i mange år fremover.

Brug kun Pinotex terrasseolie på dage uden regn

Skal du have det optimale ud af din Pinotex terrasseolie, så er det vigtigt at overholde tørretiderne. Er der udsigt til regn inden for 6-8 timer, efter du har påført Pinotex terrasseolie, kan det have en negativ effekt på det endelige resultat på terrassen, og derfor bør du kun bruge olien på dage, hvor du er sikker på, at træet får den nødvendige tid til at absorbere olien.

Når du skal bruge din terrasseolie, får du det bedste resultat, hvis du også gør et ordentligt forarbejde. Eventuelle begroninger skal vaskes af, og terrassen skal renses. Inden du påfører selve terrasseolien, skal terrassen også være helt tør, så den kan suge den mængde olie, der er behov for. Påfør olien med en bred pensel i et jævnt og forholdsvis tyndt lag, og fjern overskydende olie efter en halv time med en klud, der ikke fnugger. Husk også at mætte endetræet. Behandlingen kan gentages 1-2 gange om året.

Find Pinotex terrasseolie hos Nordicmaling

Vil du også være god ved din terrasse, så du kan nyde den langt ud i fremtiden, så er det en rigtig god idé at behandle den med Pinotex terrasseolie. For at være sikker på at få den bedste pris på din træbeskyttelse, så kan du finde Pinotex terrasseolie hos Nordicmaling, der har prisgaranti og dermed er billigst på markedet. Nordicmaling leverer din terrasseolie lige til døren, og på deres hjemmeside nordicmaling.dk kan du se det store udvalg af terrasseolie, men Nordicmaling leverer også alt andet i maling og tilbehør dertil. Mangler du for eksempel en bred pensel til påføring af terrasseolie, kan du også finde den der.