Nogle modeller af varmepumper kan virke som en stor investering, men der findes også modeller på markedet, der både er effektive og til en god pris. Med en Wilfa varmepumpe får du en varmepumpe, der både leverer god varme til dit hjem, samtidig med, at den er til at betale. Læs mere om Wilfa varmepumpe her.

En Wilfa varmepumpe kan give dig mere varme for pengene

Hvis du har et oliefyr, eller du varmer dit hjem, kolonihavehus eller sommerhus op med elvarme, kan en luft til luft varmepumpe være en bedre løsning for dig. En luft til luft varmepumpe er nemlig mere effektiv end både et oliefyr og elvarme, så du vil få mere ud af dine penge, når du varmer dit hus op. Elvarme varmer typisk 1 kW pr. kW strøm, mens en Wilfa varmepumpe kan varme op mod 4,1 kW pr. kW strøm – det er også det, der kaldes varmepumpens SCOP-værdi. Når varmepumpen er så meget mere effektiv end elvarme og oliefyr, kan du altså hurtigt skære ned på dit varmebudget og spare penge på den lange bane.

Masser af praktiske funktioner i en Wilfa varmepumpe

Vælger du at udskifte dit oliefyr eller din elvarme med en Wilfa varmepumpe, kan du vælge en model, hvor du får masser af praktiske funktioner, som gør livet med en varmepumpe meget lettere. For eksempel har nogle af Wilfas varmepumper indbygget wifi, hvilket betyder, at du har mulighed for at styre din varmepumpe på afstand. Det er især smart, hvis du skal besøge dit sommerhus om vinteren og gerne vil være sikker på, at du ikke skal bruge mange timer på at opvarme det, når du når frem, eller hvis du gerne vil kunne styre temperaturen i dit hjem, mens du er væk på arbejde eller ferie.

Du kan også få en Wilfa varmepumpe med en 8 graders funktion, så du kan have den indstillet til at holde dit kolonihavehus eller sommerhus frostfrit over vinteren. Den kan altså sørge for, at du ikke får frostskader på dit hus, som kan koste dig dyrt, når frostvejret er ovre igen.

NovaSolar har et bredt udvalg af varmepumper fra Wilfa

Er du nysgerrig på, om der findes en Wilfa varmepumpe, der matcher dine behov, så har NovaSolar et bredt udvalg af varmepumper fra Wilfa, og der er helt sikkert også en, der passer til det, du har brug for i dit hjem. På novasolar.dk kan du se de forskellige modeller samt læse meget mere om hver enkelt, så du kan finde ud af, om den er noget for dig, og om den har de nødvendige funktioner.

NovaSolar har mange års erfaring med montering af varmepumper, så du kan bestille både varmepumpe og montering på ét sted. De er også altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til at finde en Wilfa varmepumpe til dit hjem. Er du klar til at finde din nye varmeløsning, kan du se udvalget af Wilfa varmepumper her.